duminică, 22 mai 2011

Spalativa pe maini cu clor Dl BASESCU nici asa nu va disparea sangele de pe mainile DUMNEVOASTRA ce veti spune acum :Un fleac iam ciuruit

5 comentarii:

  1. Și... cam care este exact vina lui? Ce ar fi trebuit să facă, și n-a făcut, respectiv ce n-ar fi trebuit să facă, și a făcut?

    Răspunde-mi pertinent la asta, și îți promit că eu torn clorul, și am grijă să curgă doar unde trebuie.

    PS Nici eu nu îl plac pe Base în mod deosebit, dar încercând să fiu om, nu dobitoc condus de sloganuri politice, întreb: care este, de fapt, datoria președinției? De ce ne-am mai dorit democrație și puterile politice divizate, dacă oricum doar președinția este vinovată pentru orice?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ca sub conducerea lui acesti nemernici distrug tot ce mai are tara asta pentru ca in locurile unde se petrec nenorociri oameni din conducere di acele zone sunt membri P.D.L pentru ca el ca Presedinte nu a facut nimic sa stopeze toate distrugerile voite din patrimoniul acestei tari a inchis ochi la toate

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt un dobitoc cum zici tu dar vreau inpoi tot ce sa distrus in tara asta lucruri care nu le apartineu doar lor erau lucruri care au fost create de parinti nostri si de cenerati trecute care cu sacrifici au facut o tara de invidiat o tara pusa pe lista de a fi distrusa economic.
    Unde ne este numele de granarul europei acum am ajuns gunoiul europei nu mai avem fabrici,locuri de munca,medicamente,spitale si astea datorita cui MIE !!!! Nu a lor celor care au condus pana acum cu ordine clare de a distruge tot????

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai nou acum devenim si un POPOR de barbari ucidem cu bata niste animale nevinovate pai daca sunt bolnave cum spun ei de ce le ducem la abator sa le dam spre hrana populatiei?????

    RăspundețiȘtergere